31.05.2012

Miljøvenlig UPS vinder international innovationspris

Socomec har modtaget en international innovationspris af Frost & Sullivan for sine omkostningsbesparende UPS-løsninger.

Socomec, som er samarbejdspartner med danske Coromatic A/S på UPS-området, har i maj måned 2012 vundet den prestigefyldte Frost & Sullivan-pris ”New Product Innovation 2011” for sit produktsortiment af Green Power UPS-løsninger. UPS (Uninterruptible Power Supply) kaldes på dansk uafbrudte strømforsyninger eller backup-batterier.

Green Power-serien, der er til rådighed fra 10 kVA til 400 kVA, har en virkningsgrad på 96% (98% i øko-modus) takket være Socomecs 3 Level Topology. Derfor overholder Green Power UPS-løsningerne de strengeste miljøstandarder – selv for de mest krævende applikationer.

Hvert år vælger det uafhængige analyseselskab, Frost & Sullivan, brancheførende aktører og produkter, som udviser fremragende egenskaber inden for innovation, påvirker den teknologiske udvikling og sørger for kundernes ROI (return of investment).

Coromatic a/s er en del af koncernen Coromatic Group som har været distributører af Socomecs UPS-produkter i Danmark og Norden i en årrække.

- OWG

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere