02.12.2019  |  EL  |  Intelligente installationer

Multifunktionel differenstryktransmitter til luft og neutrale gasser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Buhl & Bønsøe udvider sit produktudvalg indenfor transmittere med en ny digital differenstryktransmitter – DE90, fra tyske Fischer Mess- und Regeltechnik.

Transmitteren udmærker sig blandt andet ved et stort 4-linjet display med bargraf, stort måleområde og enkel betjening og parameter indstilling – samt mange anvendelsesmuligheder. Displayet har skiftende baggrundsfarve, der indikerer processens tilstand i forhold til indlagte grænseværdier. Den nye transmitter Fischer DE90 er en multifunktionel transmitter til differenstryk, og er blandt andet meget velegnet til overvågning af indblæsnings- og udsugningsluft i filtrerings- og udvindingssystemer.


Fleksibel og præcis differenstryktransmitter med høj nøjagtighed
Fischer DE90 er en fleksibel og præcis differenstryktransmitter, som måler nøjagtigt og har et bredt måleområde (fra 25 Pa til 25 kPa). Transmitteren kan udvides med følere til måling af temperatur, relativ luftfugtighed og luftkvalitet, hvilket bl.a. gør det muligt, at foretage temperaturkompensation ved indblæsnings- og udsugningsluft ved måling af volumen flow. Analoge output (strøm/spænding), samt op til fire kontaktoutput for styring. Som option Modbus RTU interface.


Mange fordele med en DE90 differenstryktransmitter
Med en DE90 transmitter fra Fischer får du blandt andet følgende fordele:
• Kontrolleret måling af volumen flow til nedbringelse af omkostninger
• Dynamisk filterovervågning gør det muligt, at opdage eventuelle filterblokeringer i tide
• Individuel kontrol af faciliteter i renrum og sikkerhedslaboratorier
• Kan integreres i renrumspaneler og kontrolcentraler
Fischer DE90 har desuden den fordel, at den kan bruges i ATEX zoner (2 og 22) samt er godkendt til sikkerhedskritiske applikationer.


Kontakt:
Kim Max-Christensen, Produktchef
Telefon 45 95 04 15 
kma@buhl-bonsoe.dk

Om Buhl & Bønsøe
Buhl & Bønsøe A/S er specialiseret forhandler af måleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, lufthastigheds-, og miljømåling. Foruden salg, service og kurser, tilbyder vi, i vores DANAK-akkrediterede laboratorie, kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Desuden tilbyder vi udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af køle- og fryserum samt -skabe.

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi.  Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkre…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere