10.10.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Nedfaldent ventilationsanlæg skader lærer og elever på skole

En lærer kom alvorligt til skade efter et ventilationsanlæg faldt ned i et klasselokale på en skole i Ringsted. To elever kom mindre til skade. Ringsted Kommune og relevante myndigheder undersøger ulykken nærmere.

Under en større renovation på Byskovskolen i Ringsted er en lærer tirsdag kommet alvorligt til skade, mens to elever har fået mindre skader.

Læs også: El-firma tiltalt i sag om alvorlig brøndulykke

I en pressemeddelelse oplyser Ringsted Kommune, at hændelsen skete omkring frokost, da et ventilationsanlæg faldt ned fra loftet i et af skolens ni nyrenoverede klasselokaler.

Myndigheder undersøger hændelsen
”Byskovskolen gennemgår i disse uger en større renovering, og de ni klasselokaler har været frigivet til undervisningsbrug”, siger direktør for børne- og skoleområder i Ringsted Kommune, Gitte Løvgren, og fortsætter:

”Efter hændelsen er alle lokaler med de nye ventilationsanlæg afspærret, mens Ringsted Kommune og de relevante myndigheder undersøger hændelsen nærmere. De lokaler bliver ikke taget i brug, før Ringsted Kommune har fuldstændig sikkerhed for, at de er klar til brug”.

Læs også: Elektrikers strømskader anerkendt som arbejdsulykke efter mere end fem år

Politiet blev efter hændelsen tilkaldt til stedet, ligesom at Arbejdstilsynet også er blevet orienteret. Ringsted Kommunes fagfolk skal i den kommende tid undersøge de nærmere omstændigheder. Kommunen skriver samtidigt, at lærere og elever på skolen vil få den hjælp og støtte, de har brug for.

- JMA

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere