06.01.2020  |  EL  |  Branchen

Nem opmærkning af tykke kabler og kabelbundter

Indhold fra partner Hvad er dette?

B-338- og B-388-mærkerne er designet til at opmærke tykke kabler og kabelbundter, selv efter fastgørelse. Begge mærker opfylder adskillige specifikationer for luftfart og kan designes og udskrives på stedet.

Nem opmærkning af tykke kabler og kabelbundter

Vores hårde B-338- og B-388-mærker kan bruges til nemt at opmærke tykke kabler, kabelbundter og et hvilket som helst kabel efter fastgørelse. De hårde kabelmærker uden klæbemiddel er nemme at påsætte vha. kabelbindere og fås i 2 størrelser: 51,44 mm x 10,42 mm og 50,80 mm x 20,58 mm. B-338 fås i hvid og gul, og B-388 fås i hvid.

Opfyldelse af specifikationer for luftfart

B-338- og B-388-mærkerne opfylder RW-2513-standarden for modstandsdygtighed over for væsker, som bruges i industrien og militæret. Begge mærker er brandhæmmende og forbliver læselige, når de udsættes for slitage. B-388 er lavet af polyolefin og kan modstå temperaturer på mellem -55 °C og 135 °C, mens B-338 er et mærke af polyvinylidenfluorid med ekstra modstandsdygtighed over for temperaturer (-55 °C til 200 °C), modstandsdygtighed over for revner og en lav afgasning.

Design og udskrivning på stedet

Både B-338- og B-388-mærkerne genkendes af Brady Workstation-apps, når de er placeret i en Brady-printer. Det gør kunderne i stand til hurtigt at føje stregkoder, serienumre, data fra ERP-systemer og billeder til mærkerne, inden de udskrives på stedet med BradyPrinter i5100- eller BradyPrinter i7100-labelprinterne til industriel brug. Begge mærker kan også bestilles helt eller delvist fortrykte fra Bradys fabrikker.

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere