08.09.2020  |  EL  |  Indeklima

Nem overvågning af temperaturer med selvklæbende labels

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brady Corporation tilbyder nye RFID-temperaturlabels, som muliggør trådløs temperaturaflæsning og -overvågning til en række enheder, udstyr, maskiner, racks, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturregistrerende intelligente labels kan sættes fast på næsten aller overflader for at understøtte informeret, proaktiv beslutningstagning.

Nem overvågning af temperaturer
De nye RFID-temperaturlabels er en økonomisk løsning til temperaturovervågning. Anvendelsesmulighederne inkluderer bl.a. kontrol med miljøet, materiale- og udstyrsovervågning, kølekædeovervågning, datacenterovervågning, indsamling af vedligeholdelses- og sikkerhedsdata samt drivhusovervågning. De tynde og fleksible intelligente labels med RFID-funktion kræver ikke energi eller vedligeholdelse. De får tilført energi trådløst i forbindelse med en temperaturaflæsning med en UHF-kompatibel RFID-aflæser. Temperaturaflæsningerne kan automatiseres og registreres af scannere på en ISO 18000-63/64- og ETSI-kompatibel båndbredde.

Kan sættes fast på næsten alle overflader
Opmærkningseksperten Brady har gjort RFID-teknologi med temperaturregistrering tilgængelig i deres brede udvalg af videnskabeligt underbyggede labelmaterialer til industriel brug. Disse labels testes for at kunne sidde fast og forblive læselige i varme, kulde, snavs, inden- eller udendørs og for at kunne modstå kemikalier, rengøringsmidler, fedt, olie og brændstoffer. De kan udstyres med en række forskellige klæbemidler og sidder godt fast på jævne, ru eller pulverlakerede overflader og på flade eller kurvede overflader.

Komplet løsning
Brady kan levere en komplet løsning, der muliggør aflæsning og overvågning af temperaturer fra en lang række overflader. Den komplette løsning inkluderer tomme eller fortrykte RFID-labels, en eller flere professionelle labelprintere, Brady Workstation-software til labeldesign og en RFID-aflæser.  Der fås hard- og softwaresupport til hver af løsningens komponenter.

Se, hvordan løsningen fungerer, på Bradys websteder.

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere