28.04.2022  |  VVS  |  Sanitet

Neoflow trykreguleringsventil fra Georg Fischer giver intelligent trykstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Beskyt dit ledningsnet mod overtryk, og reducér antallet af lækager og rørbrud.

NeoFlow er en avanceret teknologi til trykstyring, der kan forhindre dine rør i overtryk, mens de leverer nøjagtig, stabil flow og øget flowkapacitet i ledningsnettet.

NeoFlow trykreguleringsventilen er unik ved at være fremstillet fuldstændig i plast og er dermed 9 gange lettere og 5 gange mere kompakt end en standard trykreguleringsventil.

Med produktets Smart Valve, er der også tænkt på integreret pilotventil til optimering af trykregulering og valgfrit integreret udstyr til overvågning af flow og vandkvalitet.

LÆS OGSÅ: Superambitiøst udspil – nu skal Danmark kunne meget mere

Derudover har trykventilen betydeligt reduceret kompleksitet og lavt vedligeholdelseskrav på grund af det meget simple design med få komponenter og ingen elastomembran.

Med sit aksiale flow får du mere præcist og stabilt flow (ned til nul), selv ved en lille driftforskel. Den højere flownøjagtighed, muliggør også trykstyring i lavtrykssystemer.

Læs mere om Georg Fischers produkter her.

-AKJ

Mere fra Georg Fischer A/S

Georg Fischer A/S

https://www.gfps.com

Om Georg Fischer Georg Fischer A/S tilhører GF Piping Systems, som er en af de tre divisioner i Georg Fischer-koncernen og en førende leverandør af plast- og metalrørsystemer med global tilstedeværelse..Produktporteføljen inkluderer rør, fittings, ventiler og den tilhørende automatiserings- og samlingsteknologi til industri, bygningsteknik…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere