26.06.2019  |  EL  |  Branchen

Millionoverskud i Niko-Servodan

Lys-producenten Niko-Servodan kommer ud af 2018 med et overskud på 8,8 millioner efter skat.

Sønderjyske Niko-Servodan fortsætter med plus på bundlinjen. Lysproducenten fik i 2017 et overskud på 9,7 millioner efter skat og nåede op på 8,8 millioner kroner i 2018. Det ser ledelsen som tilfredsstillende, og der forventes et lignende positivt resultat i 2019, skriver jv.dk.

Læs også: Ny salgschef skal udvikle Niko-Servodans position på markedet

Efter finanskrisen valgte Niko-Servodan at fokusere på nem adgang til produkter samt udvikling af nye produkter. Og det har hjulpet den positive udvikling på vej. I 2018 brugte lys-producenten eksempelvis 12,2 millioner kroner på udviklingsaktiviteter.

Derudover har virksomheden ansat omkring 20 fuldtidsmedarbejdere over de sidste fire år, så medarbejderstaben ved udgangen af 2018 var oppe på 69 fuldtidsansatte.

Læs også: Middelfart satser på klimavenlige gadelamper

Niko-Servodan har siden 2008 været ejet af den belgiske koncern Niko Group.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere