08.10.2019  |  EL  |  Branchen

NMT El-Service udvider med ny afdeling

Øget efterspørgsel hos aarhusianske NMT El-Service får virksomheden til at udvide med afdelingskontor og mandskab i Ebeltoft. Den nye afdeling skal styrke det lokale samarbejde.

Den århusianske elinstallatør NMT El-Service udvider nu med afdelingskontor og lager i Ebeltoft.

I sommeren 2018 overtog virksomheden Klaus Rønn Aut. El-installatør. Siden overtagelsen er der kommet mange opgaver til, som spænder vidt fra kommunale byggeprojekter, til projekter for erhvervsvirksomheder og sommerhusejere.

Det har nu fået NMT El-service til at udvide med både mandskab, lager og afdelingskontor. Det skriver de i en pressemedelelse. 

Læs også: VVS Søberg udvider i Midtjylland med nyt opkøb

Skal styrke lokalt samarbejde
For virksomheden er Ebeltoft det rigtige sted at etablere fast base på Djursland.

"Vi oplever god aktivitet i området med mange projekter inden for energioptimering, renovering og nybyg, hvilket matcher vores kompetencer inden for elteknik perfekt", fortæller indehaver af NMT El-Service Niels Martin Thomsen og fortsætter:

"Desuden giver fast lokal tilstedeværelse os bedre mulighed for at styrke samarbejdet med lokale håndværkere, Syddjurs Kommune og andre samarbejdspartnere yderligere".

Mander op i Ebeltoft
Niels Martin Thomsen forklarer at virksomheden startede ud med én elinstallatør, Martin Søndergaard, som fast mand i Ebletoft-området.

”Hans opgave har været at sikre kunderne samme gode service, som de var vant til hos Klaus Rønn. Den opgave har Martin klaret så fornemt, at vi nu har opgaver nok til at mande op i området”, fortæller Niels Martin Thomsen.

Læs også: Intego udvider med ny afdeling i Holstebro

Fremover vil kunderne på Djursland derfor også fast møde endnu én af elinstallatørens erfarne folk, Jørn Handberg, der har været ansat som installationstekniker hos NMT El-Service siden 2013. På specialopgaver og større projekter vil de to elinstallatører kunne trække på tekniske kompetencer og assistance fra kollegaerne i Aarhus.

Afdelingen ligger på Martin Hansens Vej under samme tag som tømrerfirmaet Thorkil Brouer, som NMT El-Service samarbejder med omkring opgaver for Syddjurs Kommune og private kunder.

- MGC

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere