16.09.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nohrcon lancerer ny certificering i Category Management

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du bygge videre på basiskurset om kategoritænkning for offentlige og private indkøbere med en certificering, hvor du bliver bedre klædt på ift. indkøb i praksis, leverandørstyring og -ledelse, markedsanalyse og intern virksomhedsanalyse.

Nohrcons Certificering i Category Management er et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver klædt på til at kunne gennemføre et projekt på din egen kategori(er) og/eller varegrupper med øje for de kommercielle og strategiske detaljer i de nye vilkår, som kategoritankegangen giver, så du bevidst kan arbejde på at optimere indkøbet og få bedre priser, vilkår og løsninger.

Praksisorienteret undervisning

Certificeringen består af 6 kursudage skræddersyet til praktikere, og der er lagt stor vægt på at gøre indholdet på kurserne konkret, praksisnært og letforståelig gennem praktiske øvelser og eksempler, som relaterer til din hverdag, fra både private og offentlige virksomheder.

Målet med certificeringen er at sikre deltagerne en efteruddannelsesstandard, der giver solide kompetencer til at håndtere forskellige typer af varekategorier og udvikle en strategiplan fra start til slut.

Kurserne, der indgår i forløbet, kan også tages enkeltvis:

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Downstream analyse – behov, data og facts

Upstream analyse – Muligheder i forsyningsmarkedet

Kategoristrategi i offentlige og private virksomheder

Leverandørstyring og ledelse

Category Management Challenge Session (kan kun tages som en del af certificeringen)

Målgruppe:

Nohrcons Certificering i kategoristyring og ledelse er for dig, som er indkøber, rådgiver, konsulent, kategoriansvarlig, Category Manager, indkøbschef eller andre der har interesse i og arbejder med indkøb og/eller kategoritankegangen i hverdagen, og som har behov for at få grundigt kendskab til processen, metoderne og værktøjerne i praksis.

Underviser:

Morten Munkgaard Møller, cand.merc. og ph.d. i supply chain management, associate professor // Aalborg Universitet

Læs mere og tilmeld dig på Nohrcons hjemmeside her:

CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT

OBS: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 6 UGER FØR!

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere