17.03.2020  |  EL  |  Branchen

Nohrcon udskyder arrangementer til efteråret

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Nohrcon har vi også set os nødsaget til at tage markante skridt som følge af corona-virussens indtog i Danmark, og vi udskyder derfor vores resterende afholdelser i 1. halvår 2020 til 2. halvår 2020. Se alle nye datoer, der er klar.

Som kursus- og konferenceudbyder føler vi i Nohrcon et stort ansvar ift. håndtering af smitterisiko ifm. vores arrangementer. Derfor har vi taget det svære valg at udskyde alle vores resterende afholdelser i 1. halvår 2020 til 2. halvår 2020 som følge af det aktuelle corona-udbrud.

Det gør vi for at undgå at bidrage til øget smitte og med forhåbningen om, at udbredelsen af corona-virusset er aftaget i en sådan grad til efteråret, at det ikke længere medfører en risiko i sammenhæng med afholdelse af arrangementer – store som små.

Vi følger naturligvis udviklingen tæt og vil løbende træffe de foranstaltninger, der er nødvendige for at sikre, at du stadig kan få ny inspiration og flere kompetencer på vores kurser og konferencer i sunde og sikre rammer.

Vi håber, at du og dine nærmeste følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, bl.a. på coronasmitte.dk, og at vi ser dig til efteråret – for både du, din virksomhed, og samfundet er bedst tjent med fortsat videndeling og kompetenceudvikling af høj kvalitet – og det vil vi fortsat levere.

Læs mere på hjemmesiden her:

Nohrcons håndtering af coronavirus/covid-19

Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Udbud, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Du kan f.eks. deltage på disse uddannelser og arrangementer i efteråret:

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere