26.06.2018  |  EL  |  Belysning

Normasym står bag ny LED-virksomhed til byggepladser

Indhold fra partner Hvad er dette?

I slutningen af maj gik vi i luften med en ny virksomhed, der skal supplere Normasym ved at tilbyde LED-belysning udelukkende til byggesektoren.

Det skal være lettere for elektrikere og entreprenører at belyse byggepladsen. Iværksætter og LED-ekspert, Rune Søgaard Larsen, har derfor lanceret Byggepladsbelysning som, ved hjælp af robuste og energieffektive LED-armaturer, skal bidrage til et sikkert arbejdsmiljø, hvor belysningsomkostningerne er helt i bund.

Konceptet er simpelt, og kvaliteten er i top. Byggepladsbelysning tilbyder et udvalg af produkter, som dækker alle belysningsbehov til byggepladsen, og så tilbydes der naturligvis udelukkende LED-armaturer.

I modsætning til traditionelle belysningskilder skiller LED-armaturer sig ud ved at være særdeles økonomiske, og så er tilbagebetalingstiden lav. Desuden er lyskvaliteten i top, hvilket gør byggepladsen mere sikker at færdes på.

Byggepladsbelysning er en del af Normasym Group, som er en verdensomspændende LED-producent, der udvikler og distribuerer LED-armaturer på det danske såvel som internationale markeder.

Byggepladsbelysning blev lanceret i maj 2018 og er tiltænkt som en løsning eksklusivt til det danske marked. Manden bag er Normasyms 31-årige CEO, Rune Søgaard Larsen. Derudover består teamet af Normasyms salgs- og marketingkonsulent, Simon Petry Hallenslev samt Normasyms kommunikationsansvarlige, Andreas Bjørk Tousig.

Læs mere om Byggepladsbelysning og vores produkter her.

Mere fra Lumega

Lumega

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere