04.05.2018  |  EL  |  Branchen

Nu kan tyverisikring trækkes fra i skat

Der er kommet nye regler for håndværkerfradrag, og det betyder, at man kan trække tyverisikring fra i skat. Men det er på bekostning af en række andre ydelser, der ikke længere giver ret til fradrag.

Folketinget har vedtaget nye regler for håndværkerfradrag. Og her blev det besluttet, at det nu er muligt at trække installatørers arbejdsløn fra i skat, når der tyverisikres professionelt i huset, skriver Jyllands-Posten.

Til gengæld bestemmer de nye regler, at en række andre ydelser ikke længere kan modregnes skat. Hele syv typer ydelser er ikke længere fradragsberettigede.

Læs også: Tekniq: Regeringens teknologipagt er kærkommen

Danskerne mister muligheden for at få fradrag på håndværkerudgifter til følgende ydelser:

  • Installation eller udskiftning af anlæg til intelligent varme-, ventilations- og lysstyring.
  • Solafskærmning af vinduer og glasdøre.
  • Sikring mod oversvømmelse.
  • Udskiftning af faste belægninger med permeable belægninger.
  • Ladestik til elbiler.
  • Energirådgivning.
  • Fjernelse af asbest, PCB og bly.

    Kilde: Jyllands-Posten

Det drejer sig blandt andet om energirådgivning og installation eller udskiftning af anlæg til intelligent varme-, ventilations- og lysstyring.

Det er fortsat muligt at få fradrag for håndværkerydelser som isolering af tag og malerarbejde. Samlet set kan det give et fradrag på op til 12.000 kroner per person. Ifølge de nye regler har ægtefæller hvert sit fradrag. Det giver en højere spærregrænse per husstand.

Læs også: Brugen af det grønne håndværkerfradrag stiger

Fremover vil beløbsgrænserne reguleres hvert år.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere