02.02.2018  |  EL  |  Branchen

Ny BSP41-printer til nem opmærkning af elskabe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ordentligt opmærkede ledninger, kabler og komponenter giver et øjeblikkeligt overblik over, hvordan et elskab fungerer, og hvordan det er forbundet. Elskabe kan nu opmærkes mere effektivt med den nye BSP41-printer til opmærkning af ledninger og skabe.

Opmærkning af alle klemmerækker
Den nye BSP41-printer til opmærkning af ledninger og skabe kan bruges til at udskrive på hårde mærker til klemmerækker og komponenter til elskabe fra alle større producenter.

Med BSP41-printeren har dem, som opbygger elskabe, ikke længere brug for en særlig printer til hårde mærker for hvert af de varemærker, de bruger. Brady Corporation tilbyder en liste over de varemærker af klemmerækker, hvis kompatibilitet med den nye BSP41-printer er blevet testet.

Komplet opmærkning af elskabet
BSP41-printeren kan også bruges til at opmærke andre elementer i et elskab, inklusive trykknapper, navneskilte og kabler. Med BSP41-printeren får du komplet opmærkning af stort set ethvert elskab, selv hvis klemmerækkerne og komponenterne kommer fra forskellige producenter.

Holdbare mærker med mange anvendelsesmuligheder
Hårde mærker, som er kompatible med klemmerækker og elskabskomponenter fra de største producenter, fås direkte fra Brady.

BSP41-printeren kan også bruges til at udskrive på andre holdbare, hårde mærker, så den dækker en lang række andre opmærkningsbehov for personer, som opbygger elskabe, håndværkere, elektrikere, installatører, maskinbyggere og konstruktører inden for bil-, tog- og skibsbranchen.

Alle de hårde mærker er kompatible med UL94V0-standarden om brændbarhed og DIN/VDE 0472-standarden, del 815, om halogenfrie produkter.

Du kan få flere oplysninger om den nye BSP41-printer til opmærkning af ledninger og skabe eller få en liste over kompatible varemærker ved at kontakte Brady på emea_request@bradycorp.com

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere