14.02.2019  |  EL  |  Branchen

Ny direktør i Jansson El

Jansson El hyrer Michael D. Rix som ny direktør.

Michael D. Rix er tiltrådt som ny direktør i Jansson El. Han indgår i direktionen med direktør Morten Juhler og skal styrke serviceforretningen og lokale afdelinger.

Læs også: Jansson El køber el-firmaet Lauritz Balle

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

37-årige Michael D. Rix har en uddannelse som ingeniør med hovedfag inden for ledelse, produktion og økonomi. De seneste 13 år har han arbejdet med ledelse i blandt andet Lego, Monjasa og Viking Nadiro, hvor han i sidstnævnte var adm. direktør.

”Først og fremmest er jeg stolt af at blive en del af Jansson-familien. Jeg ser meget frem til at møde alle mine kolleger og lære en masse om, for mig, en ny branche”, fortæller Michael D. Rix og fortsætter:

”Derfor ser jeg det som et stort plus at have Morten ved min side, da jeg har stor respekt for hans mange år i branchen. Jeg er sikker på, vi kan supplere hinanden rigtig godt med vores forskellige kompetencer i forhold til uddannelse, branche, erfaring og måde at arbejde på”.

Morten Juhler, der siden 1984 har arbejdet i Jansson El, ser også frem til det nye samarbejde:

”Med Michaels ansættelse ser jeg, at der bliver mulighed for mere tid til det strategiske arbejde og den fortsatte udvikling af selskabet. Med hans fokus på serviceforretningen og medarbejdere vil jeg kunne fokusere på de større projektopgaver, som er i god vækst hos Jansson El”, siger han.

Læs også: Intego overtager Fini-El

I fællesskab skal den nye ledelse sikre udvikling og fremdrift i selskabet til gavn for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

- SDN

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere