01.12.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny SafeKey-hængelås: den sikreste hængelås til lockout/tagout

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brady Corporation tilbyder nye, innovative SafeKey-hængelåse til lockout, som kan bruges til at opnå de sikreste lockout/tagout-procedurer under vedligeholdelse. Med over 100.000 unikke nøgler kan de nye låse understøtte store virksomhedsspecifikke nøglehierarkier, hvor ingen låse kan åbnes med den samme nøgle.

Højeste sikkerhed i forbindelse med hængelåse til lockout

De nye SafeKey-hængelåse til lockout giver 700 % flere nøglemuligheder end en almindelig sikkerhedshængelås i kraft af deres innovative låsemekanisme. Med over 100.000 forskellige nøgler giver SafeKey-hængelåsene til lockout optimal understøttelse af brugerspecifikke hierarkier af store sæt af hængelåse med forskellige nøgler, der kan åbnes med en leders hovednøgle eller en overordnet hovednøgle, når det er nødvendigt. Kortlagte nøglenumre sikrer, at ingen af nøglerne i den samme virksomhed kan bruges til at åbne den samme lås, hvis det er nødvendigt. Der fås desuden både hængelåse, som ikke er ledende, og som er modstandsdygtige over for korrosion, hvis det kræves som en ekstra sikkerhed.

Større effektivitet i forbindelse med lockout/tagout

Med farvekodede nøgler, der passer til farven på den tilhørende hængelås, er SafeKey-hængelåse til lockout en hjælp til at øge effektiviteten af lockout/tagout under vedligeholdelse. De fås i 9 farver, så vedligeholdelsespersonalet nemmere kan finde den rigtige nøgle til deres låse. Derudover gør låsemekanismen det nemt at isætte nøglerne og tage dem ud igen, så det er hurtigt og nemt at håndtere hængelåsene.

Personaliseret

Alle SafeKey-hængelåse til lockout kan graveres med navnet på en medarbejder, et team, en afdeling eller et arbejdsområde eller med et serienummer. Ud over hængelåse med forskellige nøgler fås der også løsninger med ens nøgler, så der kan åbnes en serie af låse med den samme nøgle. Se videoen, eller få en gratis vejledning til lockout/tagout på Bradys websted eller via emea_request@bradycorp.com.

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere