24.01.2019  |  EL  |  Branchen

Ny, smartphone-betjent BradyPrinter M611 til opmærkning af kabler og komponenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye bærbare BradyPrinter M611-printer udgør et nyt kapitel inden for udviklingen af opmærkningsløsninger. Nu kan selv de mest komplekse labels nemt designes i marken vha. blot en smartphone og Brady Corporations gratis Ekspreslabels-app, hvorefter de kan udskrives på holdbare labelmaterialer til industriel brug med BradyPrinter M611-printeren.

Design enhver kompleks label i marken vha. en telefon
Med Bradys Ekspreslabels-app installeret på en hvilken som helst smartphone kan brugerne nemt designe komplekse labels med 1D- og 2D-koder og -stregkoder, tilføje serialisering, bruge et omfattende billedbibliotek, inkludere tekst, et tidsstempel og selv data fra skyen. Ekspreslabels-appen giver de mest omfattende funktioner til labeldesign, som fås til smartphones, og inkluderer designguider til hurtigt at oprette specifikke opmærkningslabels.

Adgang hvor som helst
Labeldesign kan sendes til BradyPrinter M611 fra Ekspreslabels-appen på en smartphone via Wi-Fi eller Bluetooth, så de kan udskrives med det samme. De kan også sendes til eller modtages fra computere på kontoret, så brugerne ikke behøver at designe en label forfra hver gang. Man kan ganske enkelt åbne eksisterende design, redigere og så udskrive dem, så der slås bro mellem kontoret og marken. Labels, der er designet med en hvilken som helst app fra Brady Workstation-platformen, er kompatible med den Ekspreslabels-app, som leveres sammen med BradyPrinter M611.

Udskriv holdbare labels
Den nye bærbare BradyPrinter M611-printer er kompatibel med Bradys brede udvalg af holdbare labelmaterialer til industriel brug. Disse materialer kan modstå ekstreme temperaturer, ild, kemikalier, opløsningsmidler, brændstoffer, fugt eller snavs og er designet til at sidde godt fast og forblive læselige under barske forhold. De fås som professionelle labeltyper, inklusive labels til ledningsomvikling, selvlaminerende labels, kabelfaner, mærker og forskellige komponentlabels, inklusive labels med forhøjet profil i navneskiltskvalitet.

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere