29.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Ny termisk, håndholdt binokulær bruger to linser til at spotte mål – selv i mørke

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision, verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter –og løsninger, har lanceret deres Thermal & Optical Bi-spectrum Binocular camera (DS-2TS16) til udendørsmarkedet.

Kameraet giver udendørsentusiaster, såsom vandrere, fuglekiggere og jægere mulighed for at observere og spotte dyr – selv om natten og i dårlige vejrforhold. Udendørsentusiaster kan altså få det fulde ud af deres udendørs oplevelse, og være sikre på ikke at misse det, de kom for.

Kameraet bruger bi-spektrum image-fusion teknologi til at forbedre deltaljer og genkendelse, der gør det nemmere for brugerne at finde målet. På kameraet OLED-skærm produceres et krystalklart billede med en opløsning på 1024 x 768 pixels. Den optiske linse giver samtidig ultra low-light belysning, som gør det muligt for kameraet at operere i ned til 0.001 lux.

Med 640 x 512 termisk opløsning og en meget følsom, termisk detektor, kan meget mørke omgivelser omdannes, så detekterede mål vises tydeligt i op til 700meters afstand (35mm modellen), og 1000meters afstand (50mm modellen).

Den binokulære kikkert er uafhængig af enhver lyskilde. De termiske og optiske teknologier arbejder sammen for at give det bedste billede – selv i tåge, kraftig regn, sne og skumring. Tidspunkter hvor dyr har tendens til at være mest aktive.

Et mål (med en højde på omkring 1.7meter) kan låses mellem definerede linjer på skærmen, hvilket giver en mere nøjagtig identifikation og placering. Endvidere tilbyder kikkerten optagelse, snapshots, replay og billedsøgningsfunktion, så brugerne nemt og hurtigt kan gennemse, hvad de har optaget.  

Andre funktioner omfatter:

  • Opbevaring: 32GB SD-kort.
  • Temperatur arbejdsområde: -30°C till 55°C (-22°F til 131°F).
  • Op til 7 timers batteri levetid og 4 ekstra batterier som back-up.
  • Beskyttet til IP67

”Der er mange mennesker, der elsker at opleve naturen – fuglekiggere, vandrere og jægere” siger Marcel Wiechmann, Termisk Produkt Manager hos Hikvision. ”Vores kikkert kombinerer den nyeste termiske teknologi med en højt performende optisk linse i et bærbart format. Det giver udendørs entusiaster mulighed for at få det fulde udbytte af naturen, ved at kunne spotte de ting, som de ellers ville have misset” afslutter han.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere