27.02.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye afgangsbokse med 3VA MCCB fra Siemens til Sivacon LI kanalskinner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sivacon kanalskinne sortiment giver den absolut mest fleksible form for elinstallation. Systemet strækker sig fra 40 – 6.300A og gør dine installationer modulære. Ændringer i installationen kan foretages simpelt, hurtigt og enkelt.

Siemens nyeste serie af kompakte kanalskinner (Serie LI, 800 – 6.300A) leveres nu med Sentron 3VA kompakte maksimalafbrydere (MCCB) i alle afgangsbokse. Du kan stadigvæk vælge smeltesikringer som beskyttelse i afgangsboksen, men til sikringsløse anlæg kan du med fordel anvende de nye funktioner, som 3VA serien giver.

Ved optimering til 3VA i afgangsboksene opnår du fordele som f.eks. bedre kortslutningsbrydeevne, bedre selektivitet samt muligheden for at tilslutte en underskov af hjælpekontakter, udkoblingsspoler og motordrev.
Afgangsboksene leveres som standard med elektronisk beskyttelsesrelæ, som sikrer installationen mod overbelastning og kortslutning. Det er også muligt at tilvælge yderligere funktioner som kommunikation og energimåling direkte integreret i 3VA afbryderen. Afgangsboksene kan ligeledes leveres tomme og kan herefter bestykkes efter eget valg med Sentron 3VA maksimalafbrydere.

Husk i øvrigt, at der er kommet yderligere krav til dokumentation af dimensioneringen på elinstallationer. Det gælder også for kanalskinne installationerne, hvor det især er vigtigt at dokumentere, at afgangsboksenes beskyttelsesudstyr kan modstå en eventuel kortslutning på det givne tilslutningspunkt på kanalskinnen. Du kan derfor med stor fordel downloade vores gratis dimensioneringssoftware Simaris Design.
som udarbejder komplet dokumentation og fastsætter beskyttelsesudstyret i afgangsboksene.

Hold dig opdateret - tilmeld dig Siemens nyhedsbrev InstallatørNyt, som er målrettet dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: www.siemens.dk/installatørnyt

Mere fra Siemens A/S – Industry

Siemens A/S – Industry

www.siemens.dk

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig.Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indgå i alle sammenhænge inden for indust…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere