02.06.2014

Nye energieffektive strømforsyninger

UNO Power strømforsyninger fra Phoenix Contact tilbyder nu udgangsspændinger fra 5 til 48 V DC. Takket være et lavt tomgangstab på mindre end 0,3 W og optimeret effektivitetsrater, er disse strømforsyninger meget økonomiske sammenlignet med kommercielle produkter.

UNO Power strømforsyninger fra Phoenix Contact tilbyder nu udgangsspændinger fra 5 til 48 V DC. Deres høje effekttæthed og kompakte huse taler for sig selv, og de kan håndtere belastninger på op til 100 W pålideligt.

Sammenlignet med andre kommercielle produkter har UNO Power et væsentligt reduceret energiforbrug med et lavt tomgangstab på under 0,3 W og en effektivitet optimeret til over 90 procent. De tre huse med dimensioner på 22,5 / 35 / 55 x 90 x 84 mm (bredde x højde x dybde), som hver har en effekttæthed på 240 W/dm3, sparer plads i styretavlen.

Strømforsyningerne har udgangsspændinger på 5, 12, 15, 24 og 48 V DC og fås i 25, 30, 40, 55, 60, 90 og 100 W versioner. Men det som strømforsyningerne virkelig tilbyder, er energieffektivitet.

Takket være et lavt tomgangstab på mindre end 0,3 W og optimeret effektivitetsrater, er disse strømforsyninger meget økonomiske sammenlignet med kommercielle produkter. Med en effektivitet op til 90 procent af den nominelle belastning konverteres kun en lille del af den elektriske energi til uønsket varme.

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere