09.11.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Case: Nye skorstene til Balle og Tirstrup varmeværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kierulff har leveret Metalbestos skorstene til varmeværkerne i Balle og Tirstrup

Arbejdet med montering af skorstene i Multi50 Ø450 mm og røgrør i Multi50 Ø300 mm på varmeværkerne i Balle og Tirstrup er nu slut, så borgerne i de berørte områder ikke skal frygte at fryse igennem vinteren!

Vi er glade for at have været med inde over disse projekter, hvor værdien af vores smed ikke skal undervurderes. Vi lavede flere specialløsninger, der lettede monteringsarbejdet. Smeden lavede bl.a. speciallavede vægbæringer, så vores skorsten kunne monteres på begge sider af den eksisterende skorsten i Balle, som kan ses på billederne.

Vores kunde HS-Tarm har stået for levering af både kedler og vores Metalbestos skorstensdele, montagen af både skorsten og rørarbejdet er udført af HSM Industri A/S.

Stor tak til begge for et godt samarbejde.

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere