10.01.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

NYHED Ny ventil gør energistyring og –afregning mere effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belimos nye energiventil med MID-godkendt termisk energimåler er kommet til Danmark

Hvis du var med på VVS’21 i Odense, har du sikkert set den. Belimos nye energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler, som blev præsenteret på messen. Den første gode nyhed er, at nu kan du få den leveret – Belimo Danmark får den på lager i løbet af januar. De næste mange gode nyheder er de besparelser, den præcision og optimering af energiforbrug og –afregning, du opnår.

Du sparer en varmemåler
Med den nye energiventil får du så præcise målinger på energiforbruget, at du f.eks. kan afregne varmeforbrug direkte fra ventilen. Du sparer reelt en varmemåler – takket være den termiske energimåler, der er så præcis, at den er både EN1434- og MID-godkendt.

Du får præcis regulering
Belimos energiventil giver dig desuden præcis styring og regulering. Og du får alle systemdata i BUS- eller cloud-kommunikation (IoT), så det er nemt at integrere i dit BMS-system. 

Belimos energiventil sikrer, at der altid er den korrekte mængde vand – også hvis differenstrykket ændrer sig f.eks. på grund af øget belastning af systemet.

Du undgår energispild
Kugleventilen i Belimos energiventil lukker helt tæt – og den elektriske motor drejer hurtigt til den ønskede position. Derfor pibler der ikke vand og energitab gennem ventilen, og den indstiller sig korrekt i løbet af et øjeblik. Du kan dermed være sikker på, at energiforbruget altid er det, som det er indstillet til.

Bestil energiventiler med MID-godkendt termisk energimåler
Her i januar får Belimo Danmark de nye energiventiler leveret fra fabrikken i Schweiz, hvor de bliver produceret. Ring til Belimo på tlf. 8652 4400, hvis du vil høre, hvornår du kan få leveret energiventiler med integreret MID-godkendt termisk energimåler.

Du kan også få en løsning, hvis du har glykol i vandet
Belimos MID-godkendte termiske energimåler giver alarm, hvis der er glykol i vandet. Det sikrer præcision i de data, du får fra den. Kontakt Belimo, hvis du har et køleanlæg eller andet system, der er baseret på glykolholdigt vand. Det har Belimo nemlig også en energiventil med termisk energimåler til.

Læs mere om Belimos nye energiventil og den MID-godkendte termiske energimåler på Belimo.dk – og kontakt Belimo, hvis du vil vide mere, på tlf. 86 52 44 00

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere