24.11.2020  |  VVS  |  Byggeri

Nyt koncept gør det let for installatøren at designe badeværelset

Et badeværelse skal ifølge GROHE udstråle komfort og velvære og gerne holde i mange år. Af denne grund har forbrugere ofte svært ved at vælge de rigtige produkter, og søger derfor råd hos eksperterne.

For at hjælpe installatører til at give den bedst mulige rådgivning, når kunder ønsker at renovere eller re-designe deres badeværelse, har sanitetsproducenten GROHE udviklet det tidsbesparende Perfect Match koncept.
Det indeholder komplette badeværelseskombinationer, hvor vandhane, håndvask, badekar, brusebad, toilet, trykplader og tilbehør alle supplerer hinanden i design og funktionalitet.

”Konceptet giver installatører og detailhandlere mulighed for at fokusere på deres kunders behov og ønsker uden at skulle spilde tid på produktresearch. Det forenkler hele processen med kunden, og gør den hurtigere, mere behagelig og mere omkostningseffektiv for både kunden og installatøren”, fortæller Ivan Pujic, Field Service Team Leader hos GROHE Danmark.

Med Perfect Match konceptet drager kunderne fordel af et visuelt sammenhængende og perfekt funktionelt badeværelse, og for installatører og forhandlere resulterer det i færre justeringer og klager.

Perfect Match-konceptet inkluderer derudover komponenter, som kunden ikke kan se, men som spiller en vigtig rolle i designet af et behageligt, fremtidssikret badeværelse. Eksempelvis med cisternen GROHE Rapid SLX, der er hurtig at installere og giver mulighed for nem opgradering i fremtiden.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere