28.11.2018  |  EL  |  Branchen

Nyt kursus: Introduktion til byggebranchen – entrepriseformer, aftalevilkår og byggeriets faser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du forholdsvis ny i byggebranchen, og vil du gerne have et solidt, fagligt fundament, der styrker dig i hverdagen? Så er Nohrcons nye kursus helt sikkert noget for dig!

På Nohrcons nye kursus får du overblikket over det ”skelet”, som byggeri er organiseret omkring – med afsæt i den praktiske virkelighed hos de projekterende arkitekter, ingeniører og hos de udførende:

Introduktion til byggebranchen – entrepriseformer, aftalevilkår og byggeriets faser


Byggeri er organiseret omkring en lang række processer, aftaleformer, entrepriseformer, juridiske forhold og sædvaner, man skal kende for at kunne arbejde med byggeprojekter uanset om du er praktiker eller rådgiver.

Du får bred indsigt i emner som aftaleformer for bygherrer, rådgivere og entreprenører, byggeriets faseinddeling, entrepriseformer og aftalevilkår, projektorganisationens opbygning og roller, tids- og økonomistyring, konflikthåndtering og kommunikation.

Vi tager afsæt i de udfordringer og faldgruber, du vil blive mødt med til hverdag, med inddragelse af eksempler fra konkrete sager.


NB.: Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, Forsyning, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Mere fra Nohrcon ApS

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

Nohrcon er Danmarks førende udbyder af kurser, konferencer og studieture om offentlige indkøb og byggeri - resultaterne taler for sig selv:15 års international erfaring med professionelle kurser, konferencer og studietureFlere hundrede arrangementer om året i Danmark, Norge, Sverige og TysklandFlere tusind tilfredse deltagere fra både den offentlige og private sektorEksklusiv samarbejdspartner med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere