28.05.2018  |  EL  |  Belysning

Ny hjemmeside om belysning til byggepladser

Det skal være lettere for installatører og entreprenører at lyse byggepladsen op. Af den grund har LED-ekspert Rune Søgaard Larsen lanceret initiativet 'Byggepladsbelysning'.

En god belysning på byggepladsen er med til både at minimere risikoen for arbejdsulykker og øge produktiviteten. Det er derfor vigtigt at anvende en belysning, der matcher behovene på den enkelte byggeplads.

Og det mener iværksætter og LED-ekspert Rune Søgaard Larsen, at han kan tilbyde med hjemmesiden Byggepladsbelysning.dk.

Læs også: Lyrenovering halverer energiforbruget hos Carlsberg

Ved at bruge robuste og energieffektive LED-armaturer ønsker Rune Søgaard Larsen at bidrage til et mere sikkert arbejdsmiljø med lave belysningsomkostninger.

'Byggepladsbelysning' er en del af Normasym, der udvikler og distribuerer LED-armaturer på det danske såvel som internationale marked.

Hjemmesiden er en løsning eksklusivt til det danske marked, oplyser Rune Søgaard Larsen i en pressemeddelelse.  

- EST
 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere