19.11.2019

Nyt loftsvarmesystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Op til fyringssæsonen 2019 lancerer Kierulff A/S et nyudviklet loftvarmesystem - Gabotherm Clima - til boliger, institutioner, virksomheder m.fl.

Grundelementet i systemet udgøres af en formpresset kvadratisk mineralsk lerplade (37 x 37 cm.), hvori der monteres PB-rør (Polybuten) for cirkulation af anlægsvand.

Der er således tale om opvarmning via strålevarme - det tætteste vi kommer naturens eget opvarmningssystem. Det skaber både et behageligt og afbalanceret indeklima.

Lerpladerne er et rent naturprodukt, produceret under højt tryk, som er i stand til at absorbere fugt og derigennem bidrage til at regulere fugtighedsgraden i rummet.

Ved brug af Gabotherm Clima opnås et indeklima, som er særlig gunstigt for allergikere og astmatikere. Gabotherm Clima kan også anvendes som køleloft.

Afprøvninger har vist at installationen af loftvarmesystemet tillige medvirker til reduktion af varmeregningen, idet 1 grad mindre fremløbstemperatur svarer til 1 – 2,5 procent energibesparelse.

Installationen i loftet er nem og samtidig pladsbesparende - ingen radiatorer og ingen synlige rørføringer. Systemet kan også anvendes til køling.

Kierulff a/s har gennem flere årtier forsynet det danske marked med VVS-produkter. Firmaet er specielt kendt for salg af rustfri stålskorstene under navnet MetalbestoS.

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler: Metalbestos stålskorsteneSuprex ekspansionsbeholdereSuprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassereGabotherm rørpanelerFerroli & Sime kedlerTaconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere