11.08.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Nyt loftvarmesystem i tråd med naturen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Kierulff har vi lanceret et nyudviklet loftvarmesystem til det danske marked – Gabotherm Clima – ideelt til bl.a. boliger, hoteller, kontormiljøer m.fl.

Grundelementet i systemet udgøres af en formpresset kvadratisk mineralsk lerplade (37 x 37 cm.), hvori der monteres PB-rør (Polybuten) for cirkulation af anlægsvand. Der er således tale om opvarmning via strålevarme - det tætteste vi kommer naturens eget opvarmningssystem. Det skaber både et behageligt og afbalanceret indeklima.

Lerpladerne er et rent naturprodukt, produceret under højt tryk, som er i stand til at absorbere fugt og derigennem bidrage til at regulere fugtighedsgraden i rummet. Ved brug af Gabotherm Clima opnås dermed et indeklima, som er særlig gunstigt for allergikere og astmatikere.

Afprøvninger har vist at installationen af loftvarmesystemet tillige medvirker til reduktion af varmeregningen, idet 1 grad mindre fremløbstemperatur svarer til 1 – 2,5 procent energibesparelse. Gabotherm Clima kan også anvendes som køleloft.

Installationen i loftet er nem og samtidig pladsbesparende - ingen radiatorer og ingen synlige rørføringer. Systemet kan også anvendes til køling.

Læs mere om produktet på vores hjemmeside: https://www.kierulff.dk/produkt/gabotherm-clima/ eller kontakt os på 6250 1150.

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere