16.10.2018  |  EL  |  Branchen

Case: Nyt Psykiatrisk Center, Skejby

Indhold fra partner Hvad er dette?

D. 1. oktober 2018 afsluttede WK Nyt Psykiatrisk Center i Skejby!

Projektet er udført som et offentligt-privat partnerskab (OPP) og er indtil videre Danmarkshistoriens største OPP-projekt. Det betyder, at selvom WK afleverede projektet i går – 3 måneder før tid - så skal WK de næste 25 år stå for den løbende vedligeholdelse af alle de tekniske installationer på det 50.000 kvadratmeter store psykiatriske center.

Nyt Psykiatrisk Center er blevet opført i tilknytning til den somatiske del af Aarhus Universitetshospital i forbindelse med det eksisterende hospital i Skejby. Centeret er på i alt 50.210 kvadratmeter og afløser det over 150 år gamle psykiatriske hospital i Risskov. 

På de cirka 50.000 kvadratmeter er 10.000 indeholde retsmedicinsk afdeling og 40.000 børne- og voksenpsykiatri. I alt har sygehuset nu plads til 260 psykiatriske sengepladser og et psykiatrisk ambulatorium.

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

Alle kompetencer samlet ét sted Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner. Vi fokuserer på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for vores kernekompetencer el, VVS, ventilation og anlæg, og vi omsætter for mere end 2 mia. kroner årligt. Som landsdækkende teknikentreprenør har vi erfaringen,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere