16.10.2018  |  EL  |  Branchen

Case: Nyt Psykiatrisk Center, Skejby

Indhold fra partner Hvad er dette?

D. 1. oktober 2018 afsluttede WK Nyt Psykiatrisk Center i Skejby!

Projektet er udført som et offentligt-privat partnerskab (OPP) og er indtil videre Danmarkshistoriens største OPP-projekt. Det betyder, at selvom WK afleverede projektet i går – 3 måneder før tid - så skal WK de næste 25 år stå for den løbende vedligeholdelse af alle de tekniske installationer på det 50.000 kvadratmeter store psykiatriske center.

Nyt Psykiatrisk Center er blevet opført i tilknytning til den somatiske del af Aarhus Universitetshospital i forbindelse med det eksisterende hospital i Skejby. Centeret er på i alt 50.210 kvadratmeter og afløser det over 150 år gamle psykiatriske hospital i Risskov. 

På de cirka 50.000 kvadratmeter er 10.000 indeholde retsmedicinsk afdeling og 40.000 børne- og voksenpsykiatri. I alt har sygehuset nu plads til 260 psykiatriske sengepladser og et psykiatrisk ambulatorium.

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/S - Total Teknikentreprenør & Servicepartner. Vi beskæftiger over 1100 medarbejdere med afdelinger over hele landet. Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på alle store teknikentrepris…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere