11.12.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Case: Nyt trykholdeanlæg til Hannerup Park

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har i tæt samarbejde med Andresens VVS Fredericia leveret et trykholdeanlæg, Suprex by Barnova DUO NOVA 600L med to pumper til Hannerup Park i Fredericia.

Det nye anlæg har to pumper, der sikrer beboerne ekstra sikkerhed for at varmesystemet ikke svigter, hvis den ene pumpe skulle få et driftsstop.

Det tekniske personale ved Hannerup Park, der til daglig tilser varmeanlægget har fortalt os, at før de fik opsat vores anlæg havde de problemer med luft i varmeanlægget. Det er nu afhjulpet med installeringen af vores trykholdeanlæg - Suprex by Barnova, hvor den integrerede afgasningsfunktion, sørger for at beboerne nu har varme, uden at det ”bobler” i radiatorerne.

Vi vil gerne takke Andresen VVS og det tekniske personale ved Hannerup Park for det gode samarbejde. Vi er utrolig glade for at levere et anlæg hvor vi kan se en mærkbar forbedring i varmeanlægget, og vi hjælper meget gerne andre steder, hvor man kan have de samme problemer. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 6250 1150 eller mail info@kierulff.dk.

Læs mere om vores Suprex by Barnova anlæg her: https://kierulff.dk/produkt/suprex-by-barnova-technomat/

Denne artikel er en del af temaet Tema: Varmeanlæg & køling

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere