13.08.2019  |  EL  |  El-materiel

Olesen og Jensen etablerer nyt selskab inden for brand og sikring

Stigende efterspørgsel og et marked i udvikling får elinstallationsvirksomheden Olesen og Jensen til at lancere et helt nyt selskab inden for brand og sikring.

Første oktober lancerer Olesen og Jensen det nye selskab O&J Brand & Sikring, der skal skærpe koncernens fokus inden for brand og sikring.

Læs også: Lindpro: Flere skal vælge brand- og sikringsområdet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

O&J Brand & Sikring bliver et partnerskab mellem ejeren af Olesen og Jensen, Claus Boel, og Lars Küster. Selskabet vil starte op med i alt ni medarbejdere og har til formål at levere tryghed gennem installation og service af brand og sikring til offentlige og private virksomheder.

“Med dette partnerskab er der grundlag for at udvikle vores kompetencer yderligere og bygge videre på de dygtige medarbejdere, vi allerede har. Dette sker i en kombination af 100 års historie fra Olesen og Jensen og en stor erfaring inden for specialområdet fra Lars Küster”, siger Claus Boel.

Direktør med erfaring inden for brand og sikring
Lars Küster, der har arbejdet med brand og sikring på chefniveau de sidste ti år, indtræder som direktør. Han kommer fra Lindpro, hvor han var ansat i 16 år, senest som ansvarlig for teknikentreprenørens drift og udvikling af brand og sikring i Danmark.

“For nuværende kan vi selvfølgelig dække Syddanmark, men på sigt skal vi helt sikkert være landsdækkende, som det er tilfældet med O&J CTS. Nu glæder jeg mig til at møde alle nye kolleger, kunder og samarbejdspartnere og derfra starte vores fælles rejse fra den solide platform, der allerede er opbygget. Vi vil tage branchen til nye højder”, siger Lars Küster.

Læs også: Olesen & Jensen overtager CTS-forretning

Olesen og Jensen har tidligere lavet et lignende set-up med købet af SE Big Blue, som i dag hedder O&J CTS. Her er Bent Tønning direktør og medejer.

-JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere