04.03.2019  |  VVS  |  Branchen

Ombyt din bærbare labelprinter til den nyeste model fra Brady*

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få adgang til et bredt og professionelt udvalg af opmærkningslabels til industriel brug, som sidder godt fast og forbliver læselige selv under ekstreme forhold.

Arbejdet med udskrivning af labels bliver en fornøjelse

Bradys labelprintere er brugervenlige og er en hjælp til at skabe de bedste labels til dine behov. Afhængigt af modellen får du hurtig udskrivning, tydelige displays, Wi-Fi-forbindelse, USB-porte, nem udskiftning af labelmaterialer og automatisk kalibrering, hvilket til sammen gør arbejdet med udskrivning af labels til en fornøjelse og giver professionel opmærkning af kabler, komponenter, produkter og faciliteter.

Sidder godt fast og forbliver læselige

Vores labels til industriel brug sidder godt fast og forbliver læselige, når de udskrives på Bradys labelprintere. Bradys afdelinger for materialevidenskab har skabt labelkonstruktioner af holdbare materialer, som sidder godt fast på runde eller flade overflader, og som kan holde til høj varme, ekstrem kulde, olie, kemikalier, slitage, UV-eksponering og andre barske forhold. Bradys labels testes i overensstemmelse med internationale testmetoder, så uanset hvad du opmærker, sidder dine labels godt fast.

Ombyt nu!

Indtil 30/06/2019 kan du ombytte din nuværende bærbare labelprinter til den nyeste professionelle labelprinter fra Brady ganske gratis eller til en rabat på -50 %, når du køber professionelle labelforbrugsvarer til din nye printer. Se, hvilken Brady-printer du kan få for din nuværende bærbare labelprinter, få nogle labelprøver og en demonstration, og oplev den seneste udvikling inden for opmærkning.

Ombyt din labelprinter nu!

Brady Danmark

Svendborgvej 39 D

DK-5260 Odense S

Telefon: 66144400

Kundeservice: info_denmark@bradycorp.com

www.bradydenmark.dk

*Gælder i Østrig, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Island, Italien, Letland, Litauen, Norge, Portugal, Spanien, Sverige og Schweiz fra 28.02.2019 til 30.06.2019 for kvalificerede printere, som defineret af Brady Corporation.

Læs mere her: http://www.bradydenmark.dk/da-dk/relateret-information/printere/ombyt-labelprintere?sfdc=7013A000002IQ3n&utm_source=installator-dk&utm_medium=email-banner&utm_content=Swap-4-More&utm_campaign=CWID-SWAP

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere