12.01.2018  |  EL  |  Branchen

Optimera åbner flagskibsbutik i Albertslund

Det bliver nu lettere for håndværkere i hovedstadsområdet at svinge forbi et byggemarked til og fra arbejde. Optimera har slået dørene op til sin nye flagskibsbutik i Albertslund, hvor trælasten er klar med drive-in og et bredere sortiment.

Der venter håndværkerne en helt anden oplevelse, når de på mandag kører ind i Optimeras nye trælast på Herstedvang i Albertslund.

Fra mandag den 15. januar klokken seks og resten af ugen, står der ikke kun byggematerialer i trælasten, men også morgenbrød til de morgenfriske og en pølsevogn, hvor kunderne kan stille sulten. Hele ugen fejrer Optimera nemlig åbningen af den nye flagskibsbutik med slagtilbud, merchandise og borgmesterbesøg.

Butikschefen i Optimera Herstedvang, Henrik Hommel, lover kunderne en anden oplevelse, end de er vant til.  

”Vi har blandt andet en moderne drive-in, hvor håndværkerne kører ind i den ene ende og får hjælp til at laste deres materialer og ud i den anden. Det er super effektivt for dem, der skal hurtigt videre”, siger han.  

Tættere på indfaldsvejene
Optimera Herstedvang afløser Optimeras trælast i Brøndby, som nu er lukket. Med den nye adresse kommer trælasten til at ligge tættere på de større indfaldsveje end konkurrenterne, og derfor har hos kæden også store forventninger til den nye butik.

”Vi forventer os meget af vores nye placering, som mange håndværkere kører forbi på vej ind til projekter i byen. Generelt arbejder vi meget på at ligge dér, hvor kunderne kommer. Det er et led i vores strategi at skabe butikker, som er mere kunde- og afhenter-venlige og samtidig ligger godt placeret”, siger kommerciel direktør i Optimera, Christian Herbert.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere