Optimera

Branchen

Optimera åbner flagskibsbutik i Albertslund

Det bliver nu lettere for håndværkere i hovedstadsområdet at svinge forbi et byggemarked til og fra arbejde. Optimera har slået dørene op til sin nye flagskibsbutik i Albertslund, hvor trælasten er klar med drive-in og et bredere sortiment.

Branchen

Slut med rabatter hos Optimera

Fra på onsdag kan håndværkere ikke længere forhandle om rabatter på byggematerialer hos Optimera i Aalborg. Til gengæld bliver priserne på alle varer sat ned, lover byggemarkedet. De nye, faste priser skal i løbet af februar rulles ud i hele landet.

Branchen

Optimera åbner nyt forretningskoncept i Silkeborg

Byggecenterkæden Optimera åbnede for et år siden et nyt forretningskoncept i Viborg. Nu kommer konceptet også til Silkeborg.

El-materiel

Optimera åbner utraditionelt byggecenter i Aarhus

Det nyeste skud på Optimera-stammen har ikke noget lager, men kan betegnes som et afhentningscenter i byformat.

Virksomhedsdrift

Optimera Danmark får ny kommerciel direktør

Virksomheden har fundet sin nye kommercielle direktør i Danmark. Valget er faldet på en garvet leder fra emballageverdenen.

Branchen

Saint-Gobain finder regnskabsfejl for 156 mio. kr.

Den franske industrikoncern Saint-Gobain har fundet regnskabsfejl for hele 156. mio. kr i det danske datterselskab. Tidligere ansat er meldt til bagmandspolitiet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere