09.02.2017  |  EL  |  Branchen

Slut med rabatter hos Optimera

Fra på onsdag kan håndværkere ikke længere forhandle om rabatter på byggematerialer hos Optimera i Aalborg. Til gengæld bliver priserne på alle varer sat ned, lover byggemarkedet. De nye, faste priser skal i løbet af februar rulles ud i hele landet.

I næste uge kan håndværkerne i Aalborg glemme alt om at prutte om priserne i Optimera. Det lokale byggemarked gør nemlig fra onsdag op med kræmmerkulturen og fjerner rabatterne. Til gengæld vil priserne på byggemarkedets 125.000 varer være lavere, end håndværkerne er vant til, oplyser Optimera i en pressemeddelelse.

Fordelen ved at droppe rabatterne er ifølge Optimera, at håndværkerne slipper for at bruge unødvendig tid på at forhandle om priserne ved disken. Desuden kan de komme hurtigere ud på byggepladserne.     

”Vi sænker priserne og fjerner samtidig rabatterne. Det gør vi, fordi vi gerne vil skabe gennemsigtighed for kunderne. Trælastbranchen har i årtier været domineret af kunstigt høje bruttopriser, som justeres med rabatter efter forgodtbefindende. Derfor bruger stort set alle håndværkere uforholdsmæssigt meget tid på at kontrollere og forhandle om priser. Mange håndværkere er trætte af denne kræmmermarkedsmentalitet. Derfor fjerner vi nu den varme luft i prissætningen og lancerer et nyt fastpriskoncept”, siger Nick Rønsner, salgsdirektør i Optimera.

Optimera i Brøndby var blandt de første af Optimeras 18 udsalgssteder til at introducere det nye fastpriskoncept, og nu er turen kommet til Aalborg. Konceptet, som rulles ud på landsplan i løbet af februar, har været under forberedelse i over et år og er blevet testet på Fyn i tre måneder.  

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere