18.01.2017  |  VVS  |  Byggeri

Optimera udruller fastpriskoncept

Optimeras opgør op med de kunstigt høje bruttopriser startede i butikkerne på Fyn. Nu er turen kommet til resten af landet.

Byggemarkedskæden Optimera vil gøre op med krejlerkulturen ved at indføre faste priser på samtlige varer. Fastpriskonceptet gjaldt i første omgang Optimeras butikker på Fyn, og nu bliver det udrullet til resten af landet, skiver Licitationen.

Tiltaget, der skal gøre priserne nemmere at gennemskue, er ifølge Optimeras salgsdirektør, Nick Rønsner, blevet taget godt imod:

”Det virker efter hensigten. Vi kan se en nemhed og effektivitet for begge parter. Vi har ikke oplevet fravalg som følge af det her, tværtimod har vi kun oplevet tilvalg. Kunderne har også været træt af den metodik, der har været i branchen”, siger Nick Rønsner til Licitationen.

Læs også: Tekniq: Pauser og øl i arbejdstiden tegner et forkert billede

Salgsdirektøren påpeger endvidere, at i stedet for prissnak, kan tiden nu blive brugt på faglig sparring. Det er Optimeras plan at udrulle fastpriskonceptet til resten af landets butikker i uge seks.

Flere butikker i sigte
Fastpriskonceptet er ikke det eneste Optimera har på tegnebrættet. Samtidig med at konkurrenten Stark sløjfer ti forretninger, slår Optimera nemlig dørene op to nye steder i landet, skriver Licitationen.  

Den 1. februar åbner byggemarkedskæden et nyt forretningskoncept i Silkeborg, og til foråret kommer den første Optimera-butik til solskinsøen.

Det bornholmske byggecenter får adresse i Rønne og kommer til at ligne Optimeras byggecenter på Søren Frichsvej i Aarhus.

Læs også: Installatør sætter turbo på isoleringen

Med de to nye forretninger er Optimera at finde på 19 lokaliteter med i alt cirka 230 ansatte.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere