24.11.2016  |  EL  |  Branchen

Optimera åbner nyt forretningskoncept i Silkeborg

Byggecenterkæden Optimera åbnede for et år siden et nyt forretningskoncept i Viborg. Nu kommer konceptet også til Silkeborg.

For knap et år siden slog byggecenterkæden Optimera dørene op for et nyt forretningskoncept i Viborg. Konceptet, som tilgodeser installatørernes ændrede indkøbsmønstre, finder nu også vej til Brokbjergvej i Silkeborg pr. 1. februar 2017.

Det nye forretningskoncept består af salgskontorer uden lagre, men med showrooms og professionel rådgivning.

”Man kan stort set det samme i vores nye salgskontor i Silkeborg som i et traditionelt byggecenter. Der er mulighed for at se alle de forskellige byggematerialer, få professionel rådgivning og hjælp til projektberegninger og ovenikøbet låne et mødelokale”, siger Jakob Wester Glintborg, salgschef i Optimera.

Læs også: Optimera åbner utraditionelt byggecenter i Aarhus

Det nye koncept betyder endvidere, at man ikke behøver fylde varevognen med byggematerialer – de bliver i stedet leveret på byggepladsen den efterfølgende morgen.

Optimera har planer om at udvide med flere salgskontorer på landsplan, mens de 15 eksisterende byggecentre får lov at blive liggende.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere