20.09.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

DUOpower er et hit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan den nye universaldybel, DUOpower, fra fischer a/s også fås hos Brødrene Dahl og Optimera. Salgstallene viser, at kunderne ser DUOpower som et stærkt produkt, der kan skabe merværdi for professionelle håndværkere i en travl hverdag.

I marts lancerede fischer universaldybelen DUOpower, der har en langt større bæreevne og sætter sig meget bedre fast end andre dybler. 

Både i Europa og i Danmark har der været stor efterspørgsel på dyblen, der har vundet fem priser for sit innovative design. Siden august er DUOpower også blevet en fast del af sortimentet hos Brødrene Dahl og Optimera.

”Vores salgsmedarbejdere har længe inden, vi fik DUOpower i vores sortiment, efterspurgt universaldyblen. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at der er tale om et produkt, som vil sælge sig selv på kvalitet og funktionalitet,” siger Kim Lindegård Rasmussen, der er strategisk indkøber for lette bygningsmaterialer hos Saint-Gobain Distribution Denmark. Virksomhedens brands tæller bl.a. Brødrene Dahl, der er Danmarks største VVS-grossist, og Optimera, som er en professionel byggecenterkæde. 

Og netop funktionalitet er et af de vigtigste kendetegn ved DUOpower. Dyblen har nemlig langt flere anvendelsesmuligheder og kan bruges i mange forskellige materialer. Den nye universaldybel vælger selv den mest optimale funktion (ekspansion, kipning eller knude) afhængig af byggematerialet, som den anvendes i. 

”Vores nuværende salgstal viser, at kunderne ser DUOpower som et stærkt produkt, der kan skabe merværdi i deres travle hverdag,” siger Kim Lindegård Rasmussen. 

Brødrene Dahl kan i år fejre 150 års jubilæum, og i den forbindelse kører Brødrene Dahl og Optimera en kampagne, der giver DUOpower ekstra opmærksomhed blandt kunderne. 

”Vi har en klar forventning om, at DUOpower bliver en succes. Både under vores nuværende kampagne og efterfølgende i vores generelle salg,” siger Kim Lindegård Rasmussen. 

DUOpower er velegnet til beton, gipsplader, natursten, spånplader, massiv tegl, kalksandsten og meget mere. Universaldyblen kan med fordel bruges til befæstelse af fx TV, køkkenskabe, gelændere, håndvaske, toiletter, gardiner, postkasser og loftlamper. 

Det er muligt at få DUOpower i en kort og lang udgave.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere