22.05.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Spar tid med den selvborende DUOBLADE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Befæstigelsesspecialisten fischer udvider sin succesfulde DUO-serie med tilføjelsen af endnu en intelligent dybel: den selvborende gipspladedybel DUOBLADE, der muliggør simpel og nem installation i gipsplader, fiberplader og fibercementplader.

Uanset om det er gardinstænger, spejle, persienner, billeder, røgalarmer eller letvægtslamper – så muliggør fischer DUOBLADE en simpel og hurtig befæstigelse i gipsplader, fiberplader og fibercementplader. Dyblens særtræk er dens selvborende, skarpe metalspids med tre effektive skæretænder, der accelerer og forenkler installationen og samtidig sikrer, at dyblen ikke afviger i borehullet. Dette muliggør en nem og effektiv boreproces, hvor pladestrukturen forbliver intakt. Den midterste tand fungerer som et centreringspunkt, der tillader præcis indstilling af dyblen for yderligere sikkerhed.

fischer DUOBLADE er anvendt til fastlagte fastgørelser. Den grå nylonbase udvider sig ved rette niveau af 1 og 2 lags plader.  Når skruen isættes, sikrer dyblens udvidelseseffekt en optimal vedhæftning og øger dermed belastningsevnen såvel som holdekraften.  Derudover garanterer DUOBLADEs specielle længde væsentlig lavere risiko for, at dyblen bryder ud af 2 lags gipsplader, hvilket forhindrer svækkelse af byggematerialet. Det skarpe, selvborende gevind sørger for en hurtig installation samt en optimal tilpasning, der forøger udtræksværdierne.  Og de tværgående ribber på skaftet forhindrer enhver medrotation mens dyblen skrues ind.  Det røde element af dyblen, der er lavet af polyethylen, forstærker og blokerer dyblens udvidelsesfunktion, hvilket giver mere stabilitet.

Den almindelige PZ kærv forenkler installationen yderligere, da både dyblen og den medfølgende skrue, placeres med denne kærv, hvilket forhindrer brugeren i at skulle skifte værktøj. Det høje drejningsmoment, når det ligger mod dyblens kant, giver brugeren en følelse af pålidelighed. Det er vigtigt at bemærke, at metalspidsen er varmebestandigt og smelter ikke under boring i 2 lags gipsplanker selv ved høje temperaturer.

fischers gipspladedybler er tilgængelige i seks forskellige varianter, der passer til adskillige skruestørrelser. Alle varianter har en længde på 44 millimeter eller 29 millimeter uden borekrone. Den mindste hulrumsdybde er 50 millimeter mens dybel-dybden er 9,5 millimeter. Den mindste iskruningsdybde for skruen i dyblen er 28 millimeter. Ved brug af spånpladeskruer med en diameter på 4 - 5 mm varierer belastningsniveauet fra 0,08 - 0,34 kN (ca. 8 - 34 kg) afhængigt af typen og tykkelsen af pladen. Fiberplader og letvægtsbetonplader kan være op til 12,5 mm tykke, mens gipsplader kan have en tykkelse på op til 2 x 12,5 mm. fischer DUOBLADE kan også anvendes med træ- og blikskruer på 4 - 5 mm samt kroge og øjebolte.

DUOBLADE er en udvidelse af fischers DUO-serie, der hidtil har bestået af de intelligente to-komponents dybler DUOPOWER og DUOTEC. fischer DUOPOWER er selvaktiverende i byggematerialet og overfører de højeste belastningsniveauer gennem sine tre funktioner; foldning, udvidelse og knudedannelse. fischer DUOTEC støtter høje tvær- og trækbelastninger i alle pladematerialer og udvider sig bag pladematerialet. Dens bærende side af nylon fordeler belastningen på pladens overflade og minimerer derved svækkelse af det bærende byggemateriale.

Læs mere om DUOBLADE på Instagram: https://www.instagram.com/fischer_nordic/?hl=da

Mere fra fischer a/s

fischer a/s

www.fischerdanmark.dk

Fischer A/S er en af de førende leverandører af befæstigelsesmateriel på det danske marked. Vi tilbyder et stort udvalg af plugs, stålankre, skruer og kemisk forankring. Fischer har som de første i verden lanceret et produktsortiment lavet af genanvendelige materialer. Vi har også SaMontec, et komplet installationssystem for r…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere