11.05.2017  |  EL  |  Sikring

Overvågningsselskab udvider og skifter navn

Net-Sam Scada udvider løsningerne indenfor overvågningssystemer og skifter i samme omgang navn til Visue.

Det jyske overvågningsselskab, der før hed Net-Sam Scada, har skiftet navn til Visue. Og det nye navn er ikke helt uden betydning:

”Visue er en sammenskrivning af ordene viden, samarbejde, udvikling og effektivisering, da netop de ord er grundstenene i vores arbejde med at stå for avancerede overvågnings- og sikkerhedssystemer. Og så synes vi i øvrigt, at navnet klinger rigtig godt”, siger Visues direktør, Claus Lund.  

Læs også: Transportteknologi skaber merværdi

Navneændringen kommer samtidig med, at Visue udvider forretningen fra overvejende at implementere og styre Scada-overvågningssystemer til også at udvikle driftssystemer.

”Navneændringen sker nu, fordi vi arbejder på at udvide antallet af ydelser, så vi sammen med vores sikkerhedssystemer også udvikler driftssystemer. Ved at drive dem i fællesskab kan de bidrage til øget effektivitet. Målet er, at flere elselskaber får glæde af endnu flere løsninger, som bidrager til sikkerhed og effektivisering”, fortæller Claus Lund.   

Læs også: Optimera åbner på solskinsøen

Visue blev stiftet i 2013 af 13 jyske elselskaber. I dag er virksomheden funderet i Aarhus og har 11 ejerselskaber og to aftagerselskaber; NRGi Net, Syd Energi Service, Eniig, Nord Energi, Thy-Mors Energi, Nordjysk Elnet, Verdo Randers El-net, Noe Net, RAH Service, Frederikshavn Elnet, Viborg Elnet, Vestjyske Net og MES.  

-CHM
 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere