15.05.2019  |  VVS  |  Branchen

På blot 6 uger har ledige opkvalificeret sig inden for serveringsområdet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ledige har netop færdiggjort et opkvalificeringskursus, der gør dem attraktive inden for restaurationsbranchen.

Kursisterne afsluttede forløbet med at invitere virksomheder - der efterlyser arbejdskraft inden for restaurationsbranchen - til et vaskeægte kagebord.

De fik mulighed for at tale med de store mastodonter inden for branchen, så CV’et var finpudset. Ønsket er et job eller en elevplads som hhv. tjener og kok.

Tak til blandt andre Sydvesten, Jensens Bøfhus Nord, Dronning Louise, Hodde kro, ECH park, Sunset boulevard, Hotel Britannia og Nymindegab kro.

Mere fra Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter

www.rybnerskursuscenter.dk

Rybners Kursuscenter - efteruddannelse/opkvalificering for faglærte og ufaglærte personerMetalHydraulikElPneumatikFejlfindingTegningslæsning og instrumentrørlægningBoltspændingL-AUSKunderne er især fra procesindustrien, reparationsafdelinger og offshorebranchen. Kurserne gennemføres også på engelsk.ElPLCProcesanslæg og reguleringKunderne er især fra el og offshorebranchenSvejsningVi udbyder kurser…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere