06.04.2021  |  EL  |  Belysning

PANSONIC FORBEDRER OPLEVELSEN FOR ALLE E-SPORTSFANS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonics populære projektor PT-RQ35K opgraderes med High Frame Rate-understøttelse og leverer nu endnu bedre billeder uden billedeforsinkelse.

Da e-sport er vokset til et globalt publikumsfænomen, hvor kampe og turneringer spilles på arenaer med tusinder af tilskuere, er der opstået et problem for arrangørerne af konkurrencerne. I en form for konkurrence, hvor hurtige reaktioner og margener på millisekunder bestemmer, skal det visuelle formidles med minimal forsinkelse - noget, der hidtil har været vanskeligt.

Derfor lancerer Panasonic nu en løsning på problemet i form af ET-SUK10-opgraderingssættet, som omdanner den populære model PT-RQ35K til en HFR-projektor (High Frame Rate) og trækker tilskuere tættere på spillet ved større begivenheder.

HFR-opgraderingen muliggør billeder af endnu højere kvalitet med minimal forsinkelse på billedet (latency), der er afgørende i denne sammenhæng. Opgraderingen eliminerer forsinkelsen fra 82 ms til imponerende lave 5 ms. I praksis betyder det, at tilskuere uden problemer kan opleve spændende kampe. Den lyse 3-chip DLP-laserprojektor leverer 30.000 lumen og håndterer med denne opgradering 240 Hz HD-signaler gennem kun ét kabel.

”Denne banebrydende visuelle forbedring skaber en fantastisk liveoplevelse, der gør det muligt for publikum at fordybe sig i kampene og reagere, når ting sker. Dette er endnu et vigtigt bidrag til vores produktionsløsninger ("glass-to-glass") for branchen,” siger Hartmut Kulessa, der er europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Panasonics produktionsløsninger til E-sport i 4K hjælper branchen med at vækste ved hjælp af teknologi, der formidler passion, glæde og oplevelser ved spil til et bredere publikum. Produktporteføljen består af en række unikke projektorer med lysstyrke på op til svimlende 50.000 lumen, brancheførende brugervenlighed og driftssikker og høj billedkvalitet. Ikke mindst tilbyder Panasonic en bred vifte af skærme med interaktive berøringsskærmsfunktioner, der er ideelle til tynde videovægsløsninger såvel som Panasonics brede professionelle kameraopstilling, der inkluderer den næste generation af IT / IP-centreret platform til live video-behandling (KAIROS). Alt dette bidrager til at udfylde alle behovene til professionel videoproduktion i E-sport.

For mere information, besøg venligst: https://business.panasonic.se/visual-system/pt-rq35k
 

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere