03.05.2022  |  VVS  |  Varme og køling

Pettinaroli gulvvarmeeksperter står klar til at hjælpe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du som installatør står og har akut brug for hjælp med et af vores produkter eller hvis du er interesserede i vores løsninger, kan du altid tage fat i én af vores eksterne salgskonsulenter eller vores kundeservice, som står klar til at hjælpe.

Hos Pettinaroli er service i højsædet og vi mener, det er vigtigt, at du som installatør er tryg og får den nødvendige hjælp både før, under og efter installationen. 

Før installationen

Inden selve installationen har du som VVS-installatør altid mulighed for at kontakte Pettinarolis kundeservice eller én af vores salgskonsulenter. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop den opgave, du sidder med og give en kyndig vejledning.

Pettinaroli kundeservice svarer hurtigt>>

Under installationen

Når du står ude på stedet med vores produkter og/eller løsninger, kan du hurtigt få hjælp hos os. Du har både mulighed for at ringe til din Pettinaroli salgskonsulent, til vores kundeservice eller du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål på vores hjemmeside.

Du kan også altid finde instruktionsvideoer på vores gulvvarmesystemer direkte på vores Youtube-kanal.

Se instruktionsvideoer fra Pettinaroli>>

Efter installationen

Når installationen er fuldført, kan der dukke spørgsmål op omkring driften og hvordan den enkelte løsning fungerer. Skulle du mangle svar, kan du naturligvis fortsat tage fat i os - så skal vi nok hjælpe dig godt videre. 

Vi mener, at servicen ikke stopper, så snart salget er fuldført. Vi er med hele vejen.

Læs mere om vores gulvvarmeeksperter og hvad de kan hjælpe med>>

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere