03.06.2021  |  EL  |  Belysning

Philips Hue 4.0 App er netop lanceret!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Arbejder du med Philips Hue er der store nyheder i dag.

Tidligere i morges landede den nye version af Philips Hue til Iphone og Android brugere! 
 
Philips Hue Appen er blevet redesignet helt fra bunden og undervejs har de haft fokus på fremtiden inden for intelligent belysning. Philips Hue fra Philips Lightning eller Signify som de har skiftet navn til, meddeler at resultatet skulle være en helt ny Philips hue oplevelse. 

 
Ud over nyt design byder den nye app på en hurtigere ydeevne og bedre brugeroplevelse. Der er også mulighed for at give alle i husstanden automatiseringsmulighederne samt mange andre. 
 
Philips Hue har i mange år været frontrunner for SMART HOME systemer og er i dag manges fortrukne valg. Specielt pga. Deres design og brugervenlighed. 
 
Vi hos detLED.dk glæder os over den nye App og at fokusset har været på fremtiden inden for intelligent belysning. 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere