15.05.2019  |  EL  |  Branchen

Poul Sejr Nielsen leverer solidt regnskab

Den nordsjællandske teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen præsenterer et overskud i sit netop offentliggjorte 2018-regnskab, hvor omsætningen er steget fra 180 mio. kr. til 244 mio. kr.

Stigende efterspørgsel på energirenovering og en stærk kerneforretning.

Læs også: Solidt regnskab fra nordsjællandsk teknikentreprenør

Det har været et godt år for teknikentreprenøren Poul Sejr Nielsen, der leverer totalløsninger inden for blandt andet el, VVS, energioptimering samt tag- & facadearbejder til private og erhverv på hele Sjælland. Det betyder samtidig, at Poul Sejr Nielsen kan bygge videre på de seneste års stærke regnskabsudvikling.

”Jeg glæder mig over, at vi endnu engang leverer fremgang på top- og bundlinje. Vi har over en årrække opbygget en stærk kultur, og vi arbejder målrettet videre med at optimere og forbedre forretningskonceptet", siger Michael Madsen, adm. direktør i Poul Sejr Nielsen.

Samlet løfter koncernen således omsætningen til 244 mio. kroner og et årsresultat i 2018 til 12,3 mio. kroner før skat mod en omsætning på 180 mio. kroner og et resultat på 10,7 mio. kroner før skat året før.

Målsætning om energirenovering og grøn omstilling
”Vi kigger hele tiden efter, hvordan vi kan investere og udvikle vores forretning, og vi har en erklæret målsætning om, at service, drift & vedligeholdelse, energirenovering og grøn omstilling skal bidrage med minimum 50 procent af den samlede omsætning”, siger Michael Madsen og fortsætter:

”I 2018 bidrager fagområderne med en omsætning på ca. 70 mio. kroner, hvilket er en markant fremgang, som vi er godt tilfredse med”, siger han.

Læs også: Nordsjællandske teknikentreprenører går sammen

Poul Sejr Nielsen tæller i dag 170 medarbejdere og 70 servicebiler. I 2018 overtog Poul Sejr Nielsen alle aktiviteter, herunder 30 medarbejdere, fra VVS- og servicevirksomheden Fredensborg Teknik for at sætte yderligere skub i målsætningen om at konsolidere sig som den toneangivende teknikentreprenør i Nordsjælland. 

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere