13.06.2022  |  EL  |  El-materiel

Producent lancerer ny serie af stikkontakter og afbrydere

SG Armaturen A/S lancerer en komplet serie af afbryder-materiel, som er 100 procent kompatibelt med både de nye og gamle dåser og rammesystemer i Fuga serien fra LK. Serien hedder SG Install.

De danske stikkontakter og afbrydere adskiller sig væsentligt fra resten af verdenen, specielt i forhold til størrelsen, som er helt unik for Danmark.

I næsten 130 år har LK været eneste spiller på banen. Selvom sikkerhedsstyrelsen den 1. juli 2008 åbnede for, at stikkontakter produceret efter fransk-belgisk standard kunne installeres i danske ejendomme og efterfølgende også gav tilladelse til stikkontakter med sidejord i 2011, har disse euro størrelse aldrig rigtig vundet indpas af betydning.

Størrelsen og udformningen af den danske afbryder og stikkontakt er så indarbejdet i alle danske hjem, at LK fortsat dominerer det danske afbryder marked. Så for den almindelige forbruger har der aldrig været et reelt alternativ, og derfor har LK forsat monopollignende tilstande, da forbrugeren ikke har kunne vælge imellem flere producenter, men blot farven og udformningen af rammen omkring sine stikkontakter, afbrydere med mere.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Styr på energimål, data og dokumentation

SG melder sig nu stærkt på banen med deres nye serie SG Install. Den nye serie udmærker sig ved at komme med en række fordele til både forbrugeren og installatøren. Alle enheder er udført i høj kvalitet. Samtlige elektriske ledere er udført af den bedste kobberkvalitet, som sikre den størst mulige holdbarhed og ikke mindst levetid. Alt plastik er farvebestandigt, sådan at specielt de hvide enheder ikke bliver gule med tiden.

Alle enheder kommer som standard med antibakteriel overflade, hvilket jo giver forbrugeren en kæmpe fordel, specielt i disse tider. Designet er lavet, så det kan matche ind i både nye og eksisterende installationer, og den lille design kant giver en flot afslutning ind imod alle rammetyper på markedet.

Om SG Armaturen A/S

SG Armaturen A/S er 100 % norsk familieejet virksomhed, som i over 30 år har leveret flot kvalitetsbelysning indenfor næsten alle applikationsområder. SG Armaturen A/S i Danmark blev stiftet d. 1 januar 2015 af selskabet nuværende Adm. Direktør, Terry Goldenbeck.

SG har nydt stor anerkendelse for sine belysningsprodukter, samt senest også SMART og lysdæmper enheder, som ligeledes har fået en opdatering, så de matcher SG Install enhederne. SG både udvikler, designer og producerer selv alle deres produkter. Produktionen sker på egne fabrikker i Kina og Odense.

Alle SG`s produkter sælges kun via Brdr. AO Johansen A/S, Lemvigh Muller A/S, Solar A/S og Jens A Jakobsen A/S, og SG kan derfor bryste sig af, at kalde sig Installatørens mærkevarer indenfor lys, og nu også indenfor afbryder materiel.

SG er i dag en af Danmarks største belysningsvirksomheder.

Se alle de nye produkter på SGs webside: https://sg-as.com/da/produkter/sg-install-dk.

Helt nyt push-klemmesystem

På installationssiden har SG opfundet et nyt og genialt push-klemmesystem, som gør det både lettere, hurtigere og mere skånsomt for fingrene at montere. Systemet er patentansøgt, og er helt sikkert noget, som enhver elektriker vil sætte stor pris på.

SG Install er dermed et fuldt program bestående af alle de kendte markedsvarianter indenfor for afbrydere og stikkontakter. Desuden lanceres blændstykker, RJ45 data og multimedie enheder, samt lampeudtag til både væg og loft. Hele programmet kommer i både hvid og antracit, og alle enheder kommer komplet med frontstykker og tangenter inkluderet. Alle tangenter og frontstykker kan ligeledes købes som reservedele.

Alle enheder er 100 procent kompatible med både de nye og gamle rammer og dåse systemer i Fuga serien fra LK. I løbet af 2022/2023 vil SG løbende lancere sine egne rammer, dåser og underlag. Allerede fra første step har SG desuden koblingsdåser IP66 til inden- og udendørs brug, samt IP20 dåser til indendørs installation på programmet.

LÆS OGSÅ: Combibeholder i Kalundborg skal lære at tale med solceller

Programmet kan ses på butikshylderne

SG er El-installatørens mærkevarer, og derfor forhandles SG Install udelukkende igennem alle danske el-installatører via de danske el-grossister, og man vil kunne finde hele programmet på hylderne i deres håndværkerbutikker, samt på deres centrallager i løbet af maj 2022.

Den officielle lancering sker på årets El & Teknik messe fra den 3-5 maj i Odense Congres Center, Stand C-3518 samt SG Bilen som holder udenfor indgangen. SG står for høj kvalitet og montagevenlige produkter til de danske el-installatører, og som de eneste på markedet tilbyder SG 10 års garanti på alle SG Install produkter. Garantien gælder selvfølgelig først fra den dato, hvor el-installatøren overlader opgaven til sin kunde.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere