21.03.2019

RECI opruster med køb af Danfoss-virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

RECI køber Sondex Teknik og styrker dermed sin position i markedet. Med købet opruster virksomheden sine kompetencer og sin ekspertise inden for løsninger og komponenter til varmecentraler.

Sondex Teknik er et velkendt navn inden for VVS-sektoren, hvor virksomheden bl.a. har leveret beholdere og varmevekslere til byggeri og industri. Derfor var adm. direktør i RECI, Henrik Bøje Jacobsen, glad for muligheden for at købe virksomheden af Danfoss.

”Jeg ser et stort uudnyttet potentiale i Sondex Teknik, som vi kan være med til at udnytte. Samtidig får vores virksomhed tilført flere kompetencer og mere ekspertise inden for vores kerneområde.

Det betyder, at vi fremover kan hjælpe endnu flere kunder med endnu flere opgaver,” forklarer direktøren for RECI, der overtager alle aktiver og medarbejdere i Sondex Teknik d. 2. januar 2019. I den forbindelse skifter virksomheden også navn til RECI.

I tråd med visionen
Købet ligger ifølge ejer Erik Krøyer helt i tråd med RECIs vision om at være en af landets førende totalleverandører til varmecentraler. Den position vil man bl.a. opnå gennem såvel organisk vækst som strategiske opkøb.

”Købet af Sondex Teknik kommer helt klart til at styrke vores position i markedet. Vi ser potentialet, og vi har en strategi på plads for den videre udvikling af forretningen. Derudover ser vi frem til at byde 17 nye kolleger velkomne i RECI,” siger ejeren.

Henrik Bøje Jacobsen uddyber afslutningsvis, at RECIs salgsafdeling kommer til at flytte ind i Sondex Tekniks nuværende domicil i Glostrup, mens adressen på Avedøreholmen i Hvidovre kommer til at huse virksomhedens produktions- og serviceafdelingen.

I forbindelse med at salget blev flyttet over, indgik Reci som samarbejdspartner og står nu for al service af IMI Hydronic Engineerings Pneumatex produkter. Dertil fungerer Reci også som en forhandler for produktserien. 

Michael Norup, som startede som produktchef Pneumatex i august 2018, synes samarbejdet er gået godt i gang: "Recis gode kontakter i branchen er klart en fordel, og vi er meget glade for at kunne stole på at slutkunden får samme kvalitetsniveau på service som på selve produktet."

Det er blevet lagt mange ressourcer til at uddanne det danske IMI Hydronic Engineering salgsteam i trykhold, og vandkvalitet under det seneste år. Med Michael Norups næsten 20 års erfarenhed i rygsækken er der en masse viden til rådighed i huset.

Michael mener bestemt at vidensdeling er vejen frem: "vores viden gavner os kun hvis det kan være til hjælp til kunden. Hvis kunden f.eks. kender til hvad snavs gør for systemet, så ved han også at han har brug for en snavsamler så pumpen ikke går i stykker. Det gavner både os og kunden selv.

Der kommer VVS messen som en ypperlig chance, hvor vi får mulighed at snakke om alle disse ting direkte med kunderne."

IMI Hydronic Engineering og Reci står ved siden af hinanden på VVS '19 i Odense 8.-10. maj. Recis CEO Henrik Bøje Jacobsen forventer mange gode samtaler med messebesøgerne:  "Vi kan se en trend i VVS branchen i dag, hvor kunderne ikke bare er ude efter selve produktet, uden en løsning til deres problemstilling, og det kræver at både produktet, service og helhedsviden er på plads. Derfor er det vigtigt at vi kan tilbyde alle komponenter, og det vil vi gerne vise at vi kan på messen sammen med IMI Hydronic Engineering."    

IMI Hydronic Engineering står som udstiller på VVS´19 messen på stand A-1151

Tags: RECI

Mere fra RECI

RECI

www.reci.dk/

ECI er en dansk virksomhed med 85 års erfaring i bl.a. levering af totalløsninger og komponenter til køle- og varmecentraler. Vi kan tilbyde mange forskellige produkter og totalløsninger for vore kunder. Vores produktion består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-units. Vi udvikler, smeder, opbygger, leverer - og yder totalservice til vores mange…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere