15.10.2018  |  VVS  |  Branchen

Region Sjællands bedste VVS-elev er kåret

Jonas Manthey Holtzen-Larsen fra Næstved er udnævnt som regionens bedste VVS-elev og har dermed sikret sig en plads til DM i Skills 2019.

I Region Sjælland blev det 23-årige Jonas Manthey Holtzen-Larsen fra Næstved, som løb med titlen som den bedste VVS-elev til regionsmesterskabet i Skills. Det sikrer ham en plads til DM i Skills 2019.

Mesterskaberne har været en tradition siden 2011 og går ud på at fejre det bedste håndværk, samtidig med at det skal skabe et positivt omdømme for erhvervsuddannelserne. De dygtigste elever konkurrerer i Skills om at vise deres bedste håndværk.

Læs også: Installatørpanelet: Sådan ændre vi erhversuddannelsernes dårlige ry

Installationsbranchen har brug for flere dygtige håndværkere med hænderne skruet ordentligt på, og særligt i VVS-branchen er der behov for de unge. Mesterskaberne viser de unges engagement, når elever fra Roskilde Tekniske Skole og EUC Sjælland med nerver og sved på panden dyster om at blive den bedste

”Jonas gik til opgaven med stort gåpåmod, men jeg kunne godt se, at han blev stresset i løbet af dagene. Heldigvis har han evnerne til at overkomme det og klare opgaven. Nu skal der øves en masse inden danmarksmesterskaberne, og vi skal blandt andet kaste os ud i mentaltræning”, fortæller Tony Holst Bathum, faglærer på EUC Sjælland og Jonas' talenttræner.

Jonas Holtzen-Larsen er til daglig i lære hos VVS-firmaet Emil Hansen & Søn. Han fik stor opbakning fra kollegaerne, da han modtog sin pris til præmieoverrækkelsen.

Talentarbejde
EUC Sjælland arbejder på at fremme talent blandt de unge installatører. De fagligt stærkeste elever bliver tildelt en talenttræner for at øge deres evner og fokus op til DM.

”Vi vil gerne understøtte de mange håndværkertalenter, som vi har på EUC Sjælland, og give dem de bedste betingelser for at blive endnu bedre. Vigtigst af alt, så vil vi sørge for at skabe nogle af fremtidens bedste håndværkere”, forklarer John Norman, der er direktør på EUC Sjælland.

Læs også: Bravida inviterer fremtidens installatører til fodbold

DM i Skills afgøres til april 2019 i Arena Næstved. Her skal Jonas Holtzen-Larsen deltage sammen med bl.a.  flere andre elever fra EUC Sjællands forskellige uddannelsesretninger.

- SN

Denne artikel er en del af temaet Tema: Uddannelse 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere