22.01.2019  |  VVS  |  Byggeri

Rigshospital-byggeri ramt af vandskade

Der er opstået en vandskade i Rigshospitalets nye byggeri, efter der ved en fejl blev fyldt vand på utætte installationer.

I forbindelse med byggeriet af en ny nordfløj på Rigshospitalet i København er der opstået en vandskade på grund af en menneskelig fejl. Det kan medføre yderligere forsinkelser af byggeprojektet, skriver berlingske.dk.

Læs også: Nyt nødstrømsanlæg på Bispebjerg Hospital har vandkøling

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det var installationsentreprenøren der i forbindelse med en trykafprøvning af installationerne glemte at lukke for en ventil, inden der blev fyldt vand på systemet, lyder det i en orientering til politikerne i Region Hovedstaden. Regionen oplyser, at en udbedring er sat i gang, samtidig med at der i øjeblikket kører en forsikringssag.

Byggeriet har tidligere været ramt af vandskader, forårsaget af henholdsvis voldsom regn og utætheder i tagbelægningen.

I værste tilfælde kan skaderne medføre, at budgettet for projektet, som er på 1,855 milliarder kroner, overskrides, så regionen må betale en ekstra regning på 100-200 millioner kroner.

Læs også: Skyllefunktion kan forebygge legionærsyge

Hvis planen ikke skrider yderligere, regner man med at kunne flytte patienter ind i den nye bygning sidst på året – et år efter den oprindeligt planlagte dato.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere