02.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Sådan lever du let op til den nye kemilov

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sommers trådte en ny kemilov i kraft. På den baggrund har vi for nyligt lanceret en opdatering til kemi-modulet i vores digitale system, SOSWEB, som gør det let at leve op til kravene og mulighederne i den nye kemilov.

Nyt menupunkt, Plancher

Mere konkret drejer udviklingen sig om et nyt menupunkt, Plancher. Her kan I let oprette overskuelige instruktioner på de kemiske produkter, I anvender i virksomheden. De ansatte kan hente instruktionerne på deres mobiltelefon via den tilhørende app, eller de kan printes som en planche i A3-format og hænges op i virksomheden.

Læs mere om kemi-modulet og SOSWEB her.


Kontakt os

Kontakte os på 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, hvis du vil høre mere om SOSWEB eller på anden vis ønsker hjælp omkring jeres kemiske produkter.
 

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere