12.02.2020  |  EL  |  Branchen

Sådan optimerer du din entreprenørvirksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Øg indtjeningen og effektivisér interne processer med én samlet standardløsning tilpasset bygge- og anlægsentreprenører.

En af de største udfordringer er, at indtjeningsevnen falder trods vækst og højt aktivitetsniveau i branchen.

Dette whitepaper er til dig, som ønsker at højne indtjeningsevnen og effektiviteten i de interne processer og få styr på økonomi og fuldt overblik over alle projekter og sager i din entreprenørvirksomhed.

Hos Elbek & Vejrup har vi mange års erfaring med IT-løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Når vi taler med virksomheder i din branche, oplever vi blandt andet at:

  • Væksten fortsætter og aktivitetsniveauet er højt, men det halter med indtjeningsevnen. Med andre ord er indtjeningen i bygge- og anlægsbranchen stadig for lav, og overskudsgraden er dermed ikke så høj, som den kunne være set i lyset af den nuværende højkonjunktur.
  • Nogle af de parametre, som begrænser indtjeningen, er ineffektive interne arbejdsgange, stigende udgifter til materialer, skarp konkurrence og mangel på arbejdskraft. Sidstnævnte betyder blandt andet, at lønninger stiger, og at der ikke er tilstrækkelige ressourcer til at tage opgaver ind.
  • Et andet forhold, der påvirker indtjeningsevnen og overskudsgraden, er, at bygge- og anlægsentreprenører oplever prispres, og at det er vanskeligt at hæve priserne på grund af den hårde konkurrence.

Download dit whitepaper her.

Mere fra Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup

https://elbek-vejrup.dk

Elbek & Vejrup effektiviserer forretningsprocesser, der skaber konkurrencemæssige fordele for vores samarbejdspartnere. Vi yder forretningsrådgivning og udvikler standard ERP-løsninger, som er forankret i et dybt kendskab til specifikke brancher. Vores løsninger er baseret på Microsoft-teknologi. Vi har særlige kompetencer og standard ERP-løsninger tilpasset både den offentlige sektor sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere