10.04.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Sanistål udvider sortimentet med nyt samarbejde

Grossisten Sanistål og værktøjsproducenten Milwaukee går sammen om ny aftale. Dermed tilføjes 700 nye produkter til sortimentet, der skal sikre kunderne et bredt udvalg.

Den danske grossist Sanistål indgår et stort samarbejde med Milwaukee, der producerer værktøj. Den nye samarbejdsaftale betyder, at grossisten tilføjer 700 produkter til sortimentet.

Læs også: Sanistål er ny distributør af HiWatch-overvågningsudstyr

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Med Milwaukee i vores fold får vores kunder adgang til ét af markedets mest innovative power tool-brands. På den måde tilføjer vi endnu et stærkt værktøjsbrand til vores produktsortiment, som i dag er et af markedets bredeste”, siger Peter Christiansen, kategorichef hos Sanistål.

Det nye samarbejde skal styrke Saniståls multibrand-strategi, der skal sikre kunderne et bredt udvalg af værktøj uanset deres forskellige behov.

”El-værktøj er ikke længere en værkstøjskategori for sig selv, men fås i forskellige serier, der passer til de individuelle brancher og industrier, såsom VVS, håndværkere, den tunge industri osv. Værktøjets funktioner skal nemlig passe til den opgave, der skal løses”, siger kategorichefen.

Milwaukee producerer Heavy Duty el-værktøjer, såsom boremaskiner, vinkelslibere og bajonetklinger til en lang række brancher.

”Fælles for de fleste Milwaukee-værktøjer er, at de kommer med et kraftfuldt litium-batteri, der virkelig giver maskinerne et ekstra boost”, fortæller Peter Christiansen og tilføjer:

”Derudover kan man også tilføje en række af de nyeste teknologier på markedet som for eksempel Milwaukees innovative One-Key-teknologi, der via bluetooth bygger et digitalt hegn rundt om byggepladsen, så maskiner bliver låst, hvis de bevæger sig uden for området”.

Læs også: Milwaukee har fremgang i Danmark

Milwaukees serie af el-værktøjer kan forbindes til mobilen, hvilket giver kunderne mulighed for via en app at holde det fulde overblik over beholdningen af værktøj og udstyr.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere